طبخ غذا و آشپزی همواره بخش مهمی از فرهنگ ایرانیان را تشکیل داده است. در کمتر فرهنگی شاهد هستیم که مانند ما ایرانی‌ها برای هر مناسبتی، از عید نوروز و شب یلدا گرفته تا ایام محرم و رمضان، غذای مخصوص آن ایام را طبخ و تهیه کنند.

بدون تردید نکته بسیار مهم این موضوع، تهیه غذای سالم و در نتیجه، تغذیه مناسب در راستای تندرستی و صحت و سلامتی افراد جامعه است.
هر چند امروزه با ورود گسترده فست‌فودها و دیگر غذاهای آماده، نگرانی‌هایی جهت این سلامتی احساس می‌شود امابرنامه‌های جذاب و مفیدی نیز در مسیر ترویج تغذیه سالم در گوشه و کنار ایران عزیز، بویژه مدارس برگزار می‌گردد.